32 items total
Aukudega lusikas DUO, Joseph Joseph
10,49 € –14 %
9 €
JS80034
Aukudega lusikas ELEVATE STEEL, Joseph Joseph
14 €
JS10165
Jäätisekulp DIMPLE, roheline, Joseph Joseph
13 €
JS20046
Jäätisekulp DUO COMPACT, Joseph Joseph
12,19 €
JS80002
Kartulinui DELTA, kokkupandav, Joseph Joseph
16 €
JS10161
Kartulinui DUO, Joseph Joseph
Kartulinui DUO, Joseph Joseph
Veebis laos (>5 pcs)
12 €
JS80004
Köögitarvikute riba DOORSTONE, isekleepuv, Joseph Joseph JS10178
Pannilabidas DUO, hall/punane, Joseph Joseph
12 €
JS80036
Serveerimiskulp SCOOP & PICK, Joseph Joseph
11,49 € –13 %
9,90 €
JS10105
Up
More products

Köögiriistad - teie olulised köögitööriistad

Mis on köögitarbed?

Köögiriistad mängivad söögi valmistamisel olulist rolli ja on vahendid, mida kasutatakse toidu valmistamisel, toiduvalmistamisel ja serveerimisel.

Need on vajalikud vahendid, mis muudavad toiduvalmistamise lihtsamaks, kiiremaks ja tõhusamaks. Mõned tavalised köögitööriistad on järgmised:

  • Segamislusikas kasutatakse paksude toitude, näiteks taigna segamiseks.
  • Köögiriistade komplekt mis sisaldab sageli erinevaid lusikaid, kühvleid, kahvleid, pööramisaparaate jne.
  • Keerutaja: Pöörajat kasutatakse selliste toiduainete nagu omlett, krepp või kalatükk kiireks ümberpööramiseks.
  • Lusikaga lusikas võimaldab vedeliku äravoolu, mistõttu sobib ideaalselt köögiviljade äravooluks, hautisest või supist toidu üles kühveldamiseks
  • Kondiitriharja saab kasutada marinaadi, sulatatud või munapesu määrimiseks toidule enne küpsetamist.
  • Kartulipeksja kasutatakse pehmete toiduainete purustamiseks selliste retseptide jaoks nagu kartulipüree, õunakaste ja praetud oad.
  • Kreppide laialijaotamine kasutatakse kreppimasinate taina laiali määrimiseks.
  • Köögilabidas on , mida kasutatakse toiduvalmistamiseks ja küpsetamiseks (määrimine, segamine, ümberpööramine jne)
  • Köögikannud kasutatakse suppide, hautiste ja muude vedelike serveerimiseks.

On veel mitmeid teisi köögitööriistu, millel kõigil on erinev kasutusotstarve. Konkreetsed kulinaarsed ülesanded ja koka eelistused määravad kindlaks, millist varustust on vaja.

Milliseid materjale kasutatakse köögitarvete valmistamisel?

Köögitööriistade valmistamiseks võib kasutada mitmeid materjale. Valik sõltub pinnast, millega soovite neid kasutada (panni, poti või kööginõu pind), kuid kõige tüüpilisemad materjalid, mida kasutatakse köögitarvikute valmistamiseks, on järgmised:

  • Plastist: Plastist nõud on kerged ja taskukohased. Need võivad sulada või deformeeruda, kui need puutuvad kokku liigse kuumusega, kuid need sobivad suurepäraselt mittekleepuvate nõudega kasutamiseks.
  • Roostevaba teras: Roostevaba teras on vastupidav, roostekindel ja hügieeniliselt ohutu materjal. Roostevaba terase vastupidavus muudab selle ideaalseks kasutamiseks kõrge kuumusega köögiseadmete puhul.
  • Nailon: Nailonist köögitehnika on kriimustus- ja kuumakindel. Need on kerged ja odavad, kuid tugeva kuumuse mõjul võivad need sulada või deformeeruda.
  • Silikoon: See materjal sobib ideaalselt mittekleepuvate nõudega kasutamiseks, kuna see on kuumakindel ja mittekleepuv. Silikoonist kööginõudega ei kriimustu teie potid ja pannid.
  • Puit: Puidust söögiriistad on ohutu kleepumisvastastele pindadele ja ei kriimusta teie potid ja pannid. Nad võivad sobiva hoolduse korral väga kaua vastu pidada ja on ka kuumakindlad.

Võite vaadata ka meie ostujuhendit 10 parima köögitarviku kohta, et näha, millesse tasub veel investeerida.